4gamers.be

Ubisoft stelt release van verschillende grote titels uit

Door Jay, 25-10-2019 09:55

Ubisoft heeft de release van verschillende grote titels uitgesteld. Veelal gaat het om het opschuiven van releases naar het volgende fiscale jaar, waardoor de impact voor sommige titels mogelijk beperkt blijft. Andere titels dan weer laten nog aanzienlijk langer op zich wachten. Hoe dan ook lijkt de beslissing deels ingegeven te zijn door de komst van next-gen consoles. De titels die nu uitgesteld worden, zouden namelijk ook voor de nieuwe generatie consoles verschijnen en daarvoor ook geoptimaliseerd worden.

Concreet betekent dit het volgende voor de grote titels van Ubisoft:

Watch Dogs: Legion en Gods and Monsters verschijnen tussen 1 juli 2020 en 31 december 2020. Eerder stond de nieuwe Watch Dogs nog gepland voor een release in maart 2020.

Rainbow Six Quarantine, Just Dance 2021 en Roller Champions worden verwacht tussen 1 april 2020 en 31 maart 2021.

Skull & Bones verschijnt pas na 1 april 2021. Eerder werd de game nog voor die datum en te vroegste op 1 april 2020 verwacht.

Voor Beyond Good & Evil 2 werd helemaal geen indicatie gegeven.

Mogelijk is het verschuiven van titels ook het gevolg van tegenvallende resultaten voor zowel The Division 2 als Ghost Recon Breakpoint. Beide games bleven blijkbaar stevig onder de verwachtingen van Ubisoft, waardoor het bedrijf nu het een en het ander moet analyseren en aanpakken naar de toekomst toe.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.