4gamers.be

Epic Games klaagt tester aan die Fortnite info lekte

Door Jay, 28-10-2019 09:53

Epic Games is een rechtszaak gestart tegen Ronald Sykes. Dat is een voormalig tester van Fortnite, die in september al heel wat van Chapter Two mocht spelen. In aanloop naar het "black hole" event begon hij via Twitter allerlei zaken te lekken, zoals de introductie van zwemmen. Ook gooide hij al een afbeelding van de nieuwe map online.

Bij Epic vinden ze zo'n gelek niet leuk en volgens Epic verpest het ook de verrassing voor spelers. Bovendien had Sykes een zogenaamde non-disclosure agreement ondertekend en heeft hij die geschonden, waardoor er effectief een stevige basis is voor een rechtszaak.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.