4gamers.be

Ubisoft belooft Ghost Recon Breakpoint grondig aan te pakken

Door Jay, 29-10-2019 15:11

Ghost Recon Breakpoint is niet meteen een schot in de roos voor Ubisoft, maar het bedrijf belooft de game grondig aan te pakken. Zo zouden in november alvast twee updates komen die focussen op het verbeteren van technische kwesties. Een eerste update, die midden november wordt verwacht, zou alvast heel wat bugs oplossen en andere aspecten van de game aanpassen zodat het geheel minder frustrerend wordt voor spelers. De tweede update vervolgens zou zich specifiek focussen op de feedback die uit de community komt.

Verder wil Ubisoft ook het DNA van Ghost Recon Breakpoint aanpakken en verbeteren. Zo wil men spelers meer keuze geven betreffende de survival mechanics, om zo een meer radicale versie van de game te voorzien zoals die eigenlijk altijd al bedoeld was. De in-game economie, waar ook heel wat kritiek op kwam, zou ook aangepakt worden zodat de ervaring "aangenamer" wordt voor spelers. Wat dat precies inhoudt, zal nog moeten blijken.

Terwijl men tracht om alles wat recht te trekken, zit er ook effectief nieuwe content aan te komen. In december wordt een eerste raid in de vorm van Project Titan gelanceerd, gevolgd door het Terminator Live Event. Op concrete releasedata is het wel nog wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.