4gamers.be

De gekste Nintendo Wii accessoires

Door Jay, 19-11-2019 14:35

13 jaar geleden zag de Nintendo Wii voor het eerst het levenslicht, meer bepaald in Noord-Amerika. Met de Wii kwam er een revolutie op poten als het op motion gaming aankomt. Uiteraard wil dat ook zeggen dat een hoop bedrijven hun kans mooi zagen om accessoires voor de console, en in het specifiek diens controllers, op de markt te brengen en mee te surfen op het succes van de console. Dat verliep echter niet altijd even vlotjes en het bracht ook een aantal vreemde accessoires met zich mee.

 

Anti-slip Wii handschoenen


Eentje voor de mensen die, zelfs met de strap die Nintendo heeft voorzien bij elke Wii-mote, moeite hebben om de controller stevig vast te houden. Als het op nutteloosheid zou aankomen, zou dit accessoire héél hoog scoren. Hoe moeilijk is het om een Wii-mote vast te houden? Inderdaad, niet moeilijk.

De Wii Sniper


De Wii Sniper van CTA Digital ziet er redelijk echt uit en is het ideale accessoire voor shooters op de Wii, waar de meer traditionele geweeraccessoires vaak te wensen overlieten. Misschien wel een beetje overkill, zeker wanneer gamers in bepaalde kringen sowieso al een gewelddadig imago hebben.

De Mojowijo


Waarom je een lijn accessoires voor volwassenen zou ontwerpen voor een console die zich voornamelijk richt op kinderen, begrijpen we niet helemaal. De Mojowijo focust zich op de ... laat het ons stimulatie noemen ... van de mannelijke en vrouwelijke geslachtsdelen. De opzet was voornamelijk om long-distance relaties iets spannender te maken. Het grappigste aan deze accessoires is echter dat ze niet eens werken in combinatie met een Wii-game. Het is de bedoeling om ze via bluetooth aan te sluiten op je computer, de Wii-motes dienen enkel om de vibratiefunctie toe te voegen.

De Wii Wings


Een accessoire die je letterlijk vleugels geeft is iets dat op zich best aanlokkelijk klinkt, maar de Wii Wings zijn dat allesbehalve. Het accessoire bestaat uit twee vellen plastic die je over je handen schuift. De enige game waarvoor je ze kan gebruiken is trouwens één specifieke Wii Fit Plus minigame. Dat je in de game een kip bestuurt is best ironisch, want je moet al een kieken zijn om dit accessoire te aan te schaffen.

 

Ken jij nog absurde Wii accessoires?

Delen in de comments!

Geschreven door Jeugd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.