4gamers.be

Meer info over Diablo 4 gelekt

Door YoniVL, 31-10-2019 12:08, bron: https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/dpgwmv/diablo_4_information_leak_spoiler/

Er is via Reddit weer wat extra nieuws rond Diablo 4 gelekt. Volgens de bron wordt het een donkere en gritty game, waarbij het duivelse aspect meer moet doorschemeren. Levels zouden ook een stuk groter zijn en de bron hint zelfs naar compleet open levels. Personages zouden ook op paarden kunnen rijden, wat wel past in een open wereld. Er kan zelfs interactie zijn met de omgeving, zoals het beklimmen van muren.

De bron wil ook drie classes bevestigen: Mage, Barbarian en Druid. Op dat vlak dus weinig nieuws onder de zon. Er zal ook 4-player co-op zijn en mogelijk PvP van bij de start. Veel van de inspiratie voor de nieuwe game zou alvast uit Diablo 2 komen, wat voor heel wat gamers toch de beste Diablo-game is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.