4gamers.be

Gio Corsi verlaat PlayStation

Door Jay, 05-11-2019 09:59

Gio Corsi heeft aangekondigd dat hij PlayStation verlaat en even vakantie neemt. Daarna echter zal hij zeker en vast terugkeren naar games, maar wat hij precies zal doen, is niet bekend.

Bij Sony kwam Corsi, die eerder al lead producer was bij EA, in 2013 aan het hoofd te staan van een speciale afdeling binnen PlayStation die zich zou focussen op het aantrekken van third-party games en het ondersteunen van third-party ontwikkelaars. Dat was in een periode dat Sony nog sterk inzette op de PlayStation Vita. Corsi zou ook een belangrijke bijdrage hebben geleverd om Yakuza een tweede kans te geven in het Westen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.