4gamers.be

"Kojima Productions zal ook films maken"

Door Jay, 05-11-2019 10:06

Tijdens een interview in het kader van een BBC-documentaire over Death Stranding heeft Hideo Kojima gezegd dat zijn studio, Kojima Productions, in de toekomst ook films zal beginnen maken. Dat is een evolutie die hij ook koppelt aan het veranderende gaming landschap, waarin games volgens Kojima meer en meer zullen verschuiven richting streaming services. Zodoende zouden games, films en series vaker met elkaar gaan concurreren in dezelfde ruimte.

Dat Kojima in de toekomst ook zelf films wil gaan maken is op zich natuurlijk niet echt een verrassing. Kojima is een cinefiel in hart en nieren en zijn games bevatten nu al vaak erg lange cutscènes, gespeeld door topacteurs.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.