4gamers.be

Schrijver van Left 4 Dead en Portal werkt aan nieuwe co-op shooter

Door Jay, 07-11-2019 10:28

Chet Faliszek, schrijver achter games als Left 4 Dead en Portal, heeft laten weten dat hij momenteel werkt aan een nieuwe, "unieke co-op network first-person shooter". Die ontwikkelt hij via zijn nieuwe studio, Stray Bombay, die hij samen met Kimberly Voll (voormalig designer Riot Games) oprichtte. De game wordt gemaakt met de Unreal Engine.

Erg veel is er nog niet bekend over de game, maar er zou gefocust worden op korte speelsessies met duidelijke doelen die behaald kunnen worden. Spelers zullen ook kunnen kiezen uit vaste personages, eerder dan dat ze een geheel eigen personage kunnen uitbouwen. Denk dus eerder aan Left 4 Dead en niet aan bijvoorbeeld Destiny. Verder wil men iets speciaals doen met matchmaking, waarbij spelers gaandeweg in dezelfde spelersgroep blijven hangen waarmee ze de game dan verder kunnen spelen, zij het zonder dat spelers aan elkaar opgedrongen worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.