4gamers.be

Baas van Guerrilla Games leidt nu PlayStation Worldwide Studios

Door Jay, 07-11-2019 11:57

Hermen Hulst, baas en een van de oprichters van het Nederlandse Guerrilla Games, heeft een mooie promotie gekregen. Voortaan staat hij namelijk aan het hoofd van PlayStation Worldwide Studios, waarmee hij een leidende rol zal spelen in de ontwikkeling van first-party PlayStation games. Bij Guerrilla Games realiseerde Hulst toppers als Killzone en Horizon: Zero Dawn. Zijn studio werkte ook mee aan Death Stranding van Kojima Productions.

Hulst neemt de plaats in van Shawn Layden, die vorige maand vertrok. Ook is een nieuwe rol weggelegd voor Shuhei Yoshida, die tot nu toe president van PlayStation Worldwide Studios was. Hij komt aan het hoofd te staan van een nieuwe afdeling binnen PlayStation die zich ontfermt over third-party indie games en externe ontwikkelaars specifiek voor PlayStation zal ondersteunen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.