4gamers.be

Rus is job kwijt omdat hij Death Stranding te vroeg mee naar huis nam

Door Jay, 07-11-2019 14:31, bron: https://www.rt.com/news/472672-fined-death-stranding-before-release-date/

In Rusland is een warenhuismedewerker zijn job kwijt nadat hij Death Stranding van bij hem op het werk mee naar huis had genomen. Hij speelde de game al voor de officiële release (morgen) en dat werd gespot door Sony, die hem kon opsporen dankzij zijn accountgegevens.

Dat de werknemer een game van op het werk mee naar huis neemt, daar is het Sony natuurlijk niet om te doen, maar een game die officieel nog niet verschenen is, dat is iets anders, want Sony is niet happig op gelek, zeker niet bij een game als Death Stranding. Gevolg: de werkgever kreeg een boete van omgerekend zo'n 14.000 euro en lijdt reputatieschade in de relaties met Sony, terwijl de werknemer dus een andere job mag gaan zoeken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.