4gamers.be

Overwatch en Overwatch 2 zullen ooit een game worden

Door YoniVL, 08-11-2019 10:03

Blizzard kondigde een tijdje geleden Overwatch 2 aan en ondanks het feit dat het een sequel is, hebben toch heel wat mensen het gevoel dat het hier gaat over een heel grote uitbreiding. Het is sowieso bij dit soort games al geen goed idee om je spelers te spreiden over twee games en dat snappen ze ook bij Blizzard. Game Director Jeff Kaplan heeft immers aangegeven dat de twee games in de toekomst zullen mergen in één client. Blizzard wil zo alle spelers samenhouden, maar wil zo ook de eigen Overwatch League beschermen, door te voorkomen dat ook daar een soort van splitsing ontstaat.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.