4gamers.be

Netflix bevestigt tweede seizoen van The Witcher

Door Jay, 14-11-2019 11:11

Netflix heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van hun The Witcher serie. Veel meer informatie werd officieel nog niet vrijgegeven, maar bronnen melden dat het tweede seizoen, net als het eerste, acht episodes zou tellen en dat de productie begin 2020 van start zou gaan. In 2021 zou het tweede seizoen dan gelanceerd worden.

Op zich is het niet zo verwonderlijk dat Netflix alvast een tweede seizoen van The Witcher bestelt. Er is al heel wat belangstelling voor het eerste seizoen, dat op 20 december verschijnt, en daarnaast werd al aangegeven dat er qua verhaal eigenlijk genoeg materiaal is om pakweg 20 jaar mee verder te kunnen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.