4gamers.be

Human Head Studios opgeslorpt door nieuwe studio onder Bethesda

Door Jay, 14-11-2019 13:24

Human Head Studios, bekend van de originele Prey game, heeft na 22 jaar de deuren moeten sluiten. Veel details over de laatste dagen van de studio zijn niet bekend, maar blijkbaar hebben "economische realiteiten" tot het einde geleid. Dat einde is echter meteen ook een nieuw begin, want alle werknemers van Human Head Studios hebben een plaats aangeboden gekregen bij Roundhouse Studios, een compleet nieuwe studio onder Bethesda. Roundhouse gaat meteen aan de slag met nieuwe projecten.

De laatste game van Human Head is Rune 2, dat deze week verscheen. Bij uitgever Ragnarok Game komt de sluiting van Human Head als een verrassing en zelfs als een donderslag bij heldere hemel. Men verwachtte namelijk dat Human Head post-launch content voor Rune 2 zou voorzien, maar dat zal er nu niet meer van komen, toch niet via Human Head. Dat is mogelijk een streep door de rekening van Ragnarok, dat nu waarschijnlijk een nieuwe partner moet zoeken of de plannen voor Rune 2 stevig moet wijzigen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.