4gamers.be

Epic Games klaagt nog een tweede tester aan wegens lekken van Fortnite info

Door Jay, 14-11-2019 15:45

Vorige maand al kwam het nieuws naar buiten dat Epic Games een tester aanklaagt wegens het lekken van Fortnite info en nu wordt ook nog een tweede tester aangeklaagd.

Deze keer gaat het om Lucas Johnston, die heeft toegegeven dat hij een screenshot had genomen van de nieuwe Chapter 2 content en dat hij die screenshot naar zichzelf had doorgestuurd via mail. Hij beweert echter niet te weten hoe de info vervolgens online lekte. Een intern onderzoek heeft echter uitgewezen dat Johnston bevriend is met de persoon die de info uiteindelijk op een forum plaatste.

Johnston werd reeds als tester ontslagen en wordt nu dus ook aangeklaagd. Bij Epic vinden ze zo'n gelek immers niet leuk en volgens Epic verpest het ook de verrassing voor spelers. Bovendien had Johnston een zogenaamde non-disclosure agreement ondertekend en heeft hij die geschonden, waardoor er effectief een stevige basis is voor een rechtszaak. Epic eist een schadevergoeding van meer dan 85.000 dollar en wil zo ongetwijfeld een voorbeeld stellen voor wie er nog maar aan denkt info te lekken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.