4gamers.be

Iemand interesse in een NES-muis?

Door Jay, 16-11-2019 00:01

Bij 8BitDo, dat zich doorgaans focust op het maken van high-end controllers, hebben ze een draadloze NES-muis in elkaar geknutseld. Het hebbedingetje heet de 8BitDo N30 en is te koop voor 24,99 dollar. Tussen de twee rode knoppen bevindt zich een 3D touch panel om te scrollen, en de D-pad aan de zijkant kan gebruikt worden bij het navigeren in browsers.

Leuk voor de fans dus, maar de waarheid gebiedt te zeggen dat het ontwerp van deze muis in 2009 al werd afgeleverd door een Zweeds industrieel designer genaamd Daniel Jansson. Toen al werd de muis online druk besproken, maar dankzij 8BitDo kan je er nu dus ook een in huis halen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.