4gamers.be

Valve kondigt officieel nieuwe Half-Life game aan

Door Jay, 19-11-2019 10:50

Nadat het de laatste tijd weer wat meer begon te lekken, heeft Valve beslist om niet langer te wachten en zelf alvast te bevestigen dat er inderdaad een nieuwe Half-Life game zit aan te komen. Het gaat om Half-Life: Alyx, een "flagship VR game". Officieel is er verder nog niets over bekend, maar aanstaande donderdag om 19:00 onze tijd wordt de game officieel onthuld.

Geruchten over een Half-Life game voor virtual reality gaan intussen al jaren mee, maar recent werden ze weer iets hardnekkiger. Het zou gaan om een prequel en een release zou ook niet al te lang meer op zich laten wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.