4gamers.be

Amy Hennig aan de slag bij Hollywood studio

Door Jay, 19-11-2019 10:17

Amy Hennig, die we waarschijnlijk vooral kennen als schrijver en director van de eerste drie Uncharted games van Naughty Dog, is voortaan aan de slag bij Skydance Media. Dat is de Hollywood studio achter onder meer Mission Impossible - Fallout en Terminator: Dark Fate. Hennig zal binnen de studio een nieuwe afdeling oprichten en leiden om nieuwe, verhaalgedreven ervaringen te creëren die gebruik maken van "state-of-the-art computer graphics".

Concreet wil Skydance dat de graphics de visuele getrouwheid van televisie en film biedt, maar dan met een actieve component erbij die het publiek aan het roer van de ervaring plaatst. Zodoende zou een interactieve serie ontwikkeld worden, gericht op gamers en non-gamers, en bedoeld voor "opkomende streaming platforms".

Klinkt wat als Love Death + Robots (Netflix) maar dan interactief. Hoe dan ook lijkt het nog wel even te zullen duren alvorens we hier de eerste resultaten van te zien krijgen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.