4gamers.be

Dit is waarschijnlijk de PS5 controller

Door Jay, 19-11-2019 10:41

In Japan is een patent opgedoken dat naar alle waarschijnlijkheid de PlayStation 5 controller toont. De verschillen met de huidige DualShock 4 controller zijn subtiel, maar wel degelijk aanwezig. Zo zou de nieuwe controller kleinere sticks, grotere triggers en een USB-poort hebben. De light bar zou men voor de nieuwe controller achterwege laten.

Het patent lijkt in lijn te liggen met eerdere beschrijvingen van prototypes van de controller. Daarbij werd onder meer gezegd dat de nieuwe triggers meer gevarieerde feedback zouden kunnen geven. Voor spelers zou het lossen van een schot dan heel anders aanvoelen afhankelijk van het wapen, bijvoorbeeld een machinegeweer, shotgun of pijl en boog.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.