4gamers.be

Octopath Traveler voor mobile uitgesteld naar 2020

Door Jay, 21-11-2019 10:51

Octopath Traveler: Tairiku no Haisha (Conquerors of the Continent) werd eerder dit jaar aangekondigd voor mobile en een release was oorspronkelijk ook voor dit jaar voorzien, maar dat gaat niet langer door. De release is uitgesteld naar 2020. De basisversie de game is weliswaar zo goed als klaar, maar men wil ook de regelmatige toevoeging van extra content na launch kunnen verzekeren en daarom neemt men wat extra tijd.

Octopath Traveler voor mobile is een free-to-play prequel op de RPG die oorspronkelijk voor Nintendo Switch verscheen en speelt zich 5 jaar eerder af, met een nieuw verhaal en nieuwe personages. De stijl van de originele versie blijft wel grotendeels behouden. Voorlopig is de game enkel bevestigd voor Japan.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.