4gamers.be

Toyota keert terug naar racing games

Door Jay, 21-11-2019 10:54

In 2017 bleek Toyota niet langer van de partij te zijn in racing games. Het merk was niet te bespeuren in Forza Motorsport 7 en ook Need for Speed Payback moest het toen zonder Toyota stellen. Duidelijk een probleem met de licentie, maar over de achterliggende reden werd nooit iets gezegd. Afgelopen zomer werd evenwel gesuggereerd dat Toyota zich afzijdig hield omwille van illegale races die gepromoot zouden worden in sommige games. In GT Sport, dat ook in 2017 verscheen, was Toyota overigens wel van de partij, maar dat is vermoedelijk omdat de licentie daartoe al veel eerder verleend werd.

Hoe dan ook: nu keert Toyota terug in racing games, te beginnen op 12 december. Met de Series 17 update wordt dan de 1998 Toyota Supra RZ toegevoegd aan Forza Horizon 4. Waarom Toyota nu plots wel weer meedoet, is niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.