4gamers.be

Eerste episode van nieuwe Pokémon anime toont Pikachu als Pichu

Door Jay, 24-11-2019 00:00

In Japan is een nieuwe Pokémon anime van start gegaan. Die dient als een soort reboot van de reeks en combineert verschillende elementen uit eerdere seizoenen en games om zo tot een nieuw en verfrissend geheel te komen. In deze anime trek Ash uiteindelijk op avontuur met Go, die het liefst van al Mew wil vangen.

Uniek aan de eerste aflevering is dat we zien hie Pikachu leefde voor hij met Ash op avontuur trok. Pikachu was ooit namelijk een Pichu die samenleefde met een Kangaskhan. Uiteindelijk zien we ook hoe Pichu evolueert in de iconische Pikachu die we nu kennen.

De hele eerste aflevering is via YouTube te bekijken, maar intussen is de video helaas wel geblokkeerd voor onze regio. Een omweggetje zoeken is dus de boodschap, of wachten tot de nieuwe anime bij ons wordt gelanceerd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.