4gamers.be

Pokémon Company wil identiteit van lekkers achterhalen via Discord en 4Chan

Door Jay, 26-11-2019 10:23, bron: https://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2019/11/25/who-leaked-sword-and-shield-secrets-pokmon-lawyers-want-to-catch-em-all/#5714debc751f

In de VS heeft The Pokémon Company een verzoek ingediend bij de rechtbank om via Discord en 4Chan informatie te kunnen verkrijgen over de identiteit van gebruikers die voor de release van Pokémon Sword & Shield info en beelden van de games hebben gelekt. Het gelek in kwestie kwam in de vorm van een tiental foto's van een strategy guide. Die werden door een gebruiker via Discord verspreid, waarna 3 handlangers de foto's verder verspreidden via sites als 4Chan en Reddit.

The Pokémon Company had de 4 Discord gebruikers gevonden die verantwoordelijk waren voor het gelek, maar met enkel hun gebruikersnamen kan het bedrijf niet veel doen. Daarom is nu dus een verzoek ingediend bij de rechtbank om Discord en 4Chan te verplichten meer informatie vrij te geven. Als de daders geïdentificeerd kunnen worden, hangt hen vermoedelijk een stevige rechtszaak boven het hoofd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.