4gamers.be

Waarschijnlijk nieuwe Tony Hawk's Pro Skater game op komst

Door Jay, 26-11-2019 13:26

De kans is reëel dat er een nieuwe Tony Hawk's Pro Skater game komt. De afgelopen dagen zijn namelijk enkele aanwijzingen opgedoken die in die richting wijzen, al is voorlopig natuurlijk nog niets officieel bevestigd.

Om te beginnen werd de aandacht gevestigd op een podcast van vorige maand, waarin werd aangehaald dat professionele skateboarder Lizzie Armanto in Tony Hawk's Pro Skate 5 zat. Daarop zei Armanto dat hij [Tony Hawk] met "another one" op de proppen gaat komen en dat ze ook in die game van de partij zal zijn. De bevestiging van een nieuwe Tony Hawk game is nog te horen in de Soundcloud-versie van de podcast (rond 2:05:00), maar in andere versies, zoals die op YouTube, is het bewuste fragment weggeknipt. Dit doet sterk vermoeden dat Armanto iets te vroeg met dergelijke info naar buiten is gekomen. Oeps.

Verder had ook Sabi, een insider die vooral afgelopen E3 heel wat zaken al vroegtijdig naar buiten wist te brengen, het over een nieuwe Tony Hawk game. Een bron bij Activision had hem namelijk gezegd dat intern vernieuwde demo's of prototypes bestonden van de eerste en tweede Tony Hawk's Pro Skater game. Het is echter onduidelijk of dit slechts bij wijze van test was, dan wel of er inderdaad plannen zijn voor een compleet nieuwe game of remasters.

Voorlopig nog geen zekerheid dus, maar alles bij elkaar genomen lijkt de kans wel groot dat Tony Hawk's Pro Skater op een of andere manier nieuw leven ingeblazen wordt, al is het natuurlijk de vraag of we dat wel willen gezien het fiasco dat Tony Hawk's Pro Skater 5 was.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.