4gamers.be

Pathologic 2 volgende maand naar Xbox One

Door Jay, 27-11-2019 10:18

Pathologic 2, dat eerder dit jaar al verscheen voor pc, verschijnt op 12 december ook voor Xbox One. De game zal dan ook deel uitmaken van het aanbod van de Xbox Game Pass.

Pathologic 2 begon aanvankelijk als een remake maar werd uiteindelijk een halve sequel. In de verhaalgedreven survival horror game heb je als speler 12 dagen de tijd om een stadje te redden van een verschrikkelijke plaag. Je moet moeilijke keuzes maken, waarbij je schijnbaar alleen maar kan verliezen. De ziekte die in het stadje heerst is bovendien meer dan alleen maar een ziekte, en niet iedereen kan gered worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.