4gamers.be

Er worden geen nieuwe Steam Controllers meer gemaakt

Door Jay, 27-11-2019 10:24

Het is einde verhaal voor de Steam Controller van Valve. Er worden geen nieuwe exemplaren meer geproduceerd en de huidige voorraad ging via een stevige korting, waardoor je voor een controller nog maar 5,5 euro betaalde (+ verzendkosten), de deur uit. Of Valve ooit nog op de proppen komt met een opvolger valt af te wachten, maar voorlopig lijkt het zich toch vooral te focussen op virtual reality.

Valve lanceerde de Steam Controller in 2015. De controller was bedoeld om samen te gaan met de Steam Machines, waarmee men pc gaming naar de woonkamer wilde brengen. Zo zou de controller veel beter dan een traditionele controller de besturing met een muis kunnen simuleren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.