4gamers.be

Codemasters neemt studio achter Project CARS over

Door Jay, 29-11-2019 11:12

Codemasters, zelf erg actief in racing games, heeft Slightly Mad Studios overgenomen. Dat is de studio achter Project CARS, dat met de overname mee in het assortiment van Codemasters verschijnt naast franchises als Dirt, Grid en de F1-games. Voor de overname zou Codemasters 30 miljoen dollar betaald hebben, zowel in cash als in aandelen. Huidig CEO Ian Bell blijft aan het hoofd van Slightly Mad Studios staan.

Slightly Mad Studios zou momenteel drie projecten in ontwikkeling hebben. Om te beginnen is er Project CARS Go, een mobile game. Ook zou de studio werken aan een game gebaseerd op een grote Hollywood franchise. Vermoed wordt dat het gaat om een Fast & Furious game. Tot slot zou ook aan Project CARS 3 gewerkt worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.