4gamers.be

Google haalt grote namen weg bij Ubisoft

Door Jay, 29-11-2019 12:16

Google heeft enkele grote namen weggehaald bij Ubisoft om te werken aan exclusives voor Google Stadia. Op zich misschien niet zo'n verrassing, aangezien Jade Raymond, die eerder mee aan de wieg stond van Assassin's Creed, sinds een tijdje vice president is van Stadia Games and Entertainment. Concreet maken S├ębastien Puel, Francois Pelland en Mathieu Leduc de overstap van Ubisoft naar Google.

Puel was bijna 10 jaar lang executive producer voor Assassin's Creed, van Assassin's Creed 2 tot Unity, en speelde zo een belangrijke rol in de geschiedenis van de franchise. Hij is nu general director van een nog onbekende Stadia studio.

Pelland was executive director of development bij Ubisoft Quebec, waar mee aan het roer stond van Assassin's Creed Syndicate. Pelland is nu aangesteld tot head of production voor de first-party game strategie van Google.

Leduc tot slot was assistant art director voor de eerste Assassin's Creed en stond daarnaast aan het hoofd van de art direction van de Watch Dogs games. Hij is nu art director bij Google.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.