4gamers.be

In the Valley of the Gods niet langer in actieve ontwikkeling

Door Jay, 04-12-2019 11:20

In the Valley of the Gods, de nieuwe game van Campo Santo (de studio achter Firewatch), is niet langer in actieve ontwikkeling. Jake Rodkin, een van de oprichters van Campo Santo, liet weten dat de ontwikkeling op pauze gezet is omdat heel wat ontwikkelaars van de studio aan verschillende projecten van Valve werken. Zo wordt de expertise van Campo Santo wat betreft first-person storytelling gebruikt voor Half-Life: Alyx.

In the Vallet of the Gods werd in 2017 aangekondigd. Het zou een first-person adventure game worden die zich afspeelt in Egypte, in een oude, afgelegen vallei in de woestijn, waar je op zoek gaat naar een ontdekking die je beroemd kan maken, maar die net zo goed je dood kan betekenen. In 2018 werd Campo Santo overgenomen door Valve. Hoewel de ontwikkeling van hun nieuwe game nu op pauze staat, heeft Campo Santo er wel vertrouwen in dat de game ooit nog verder afgewerkt zal worden. Het spreekt echter voor zich dat een release in 2019, die aanvankelijk voorzien was, er niet meer van zal komen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.