4gamers.be

A Plague Tale 2 in ontwikkeling?

Door Jay, 04-12-2019 16:14

Het allerminst onaardige A Plague Tale: Innocence zou een vervolg krijgen. Dat weet de Franse website XboxSquad te melden op basis van ... bronnen. Een Franse website die goede banden heeft met ontwikkelaars van een Franse studio (Asobo Studio) lijkt niet zo onrealistisch en dus is de kans reëel dat A Plague Tale 2 er inderdaad zit aan te komen. Volgens XboxSquad zou de game in 2020 aangekondigd worden en als alles goed gaat in 2022 verschijnen.

Opvallend is dat ze bij uitgever Focus Home Interactive het gerucht niet echt hebben ontkend. In plaats daarvan werd nog eens gezegd dat men erg tevreden is met de resultaten van A Plague Tale. Ook werd nog eens herhaald dat men inderdaad met Asobo Studio samenwerkt aan een nieuwe project, maar daarover volgt meer info wanneer de tijd rijp is. Tot dan is er dus geen bevestiging dat het om A Plague Tale 2 gaat.

A Plague Tale: Innocence screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.