4gamers.be

Battle royale mode voor Forza Horizon 4

Door Jay, 12-12-2019 15:42

Forza Horizon 4 krijgt vandaag (om 19:00 onze tijd) een gratis update die een battle royale mode toevoegt in de vorm van The Eliminator. De nieuwe mode ondersteunt 72 spelers die het in de open wereld van de game tegen elkaar opnemen en proberen als laatste over te blijven.

Concreet beginnen alle spelers met een klassieke 1965 Mini Cooper, maar op de map, waarbij het speelgebied kleiner en kleiner wordt, bevinden zich Car Drops waarmee je sneller wagens krijgt. Die zijn nodig, want je zal ook moeten deelnemen aan head-to-head races. Daarbij mag de winnaar doorgaan en valt de verliezer af, tot er nog maar één speler over blijft en dat is dan de winnaar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.