4gamers.be

En dan onthult Eddie Murphy zijn Sonic cake ...

Door Jay, 24-12-2019 10:42

Je weet het of je weet het niet, maar er bestaan programma's waarin uitermate slechte bakkers aan het werk worden gezet voor ons plezier. Denk maar aan iets als Nailed It, wat via Netflix te zien is. Het resultaat zijn vaak erg belabberde maar uitermate grappige cakes, waardoor het meteen ook een leuk concept is voor een parodie.

Bij Saturday Night Live gingen ze er alvast mee aan de slag en trommelden ze onder meer Eddie Murphy op. Hij presenteerde een Sonic cake, maar geheel in de lijn der verwachtingen is het een ware nachtmerrie om te aanschouwen, niet in het minst omwille van de menselijke tanden. Een mooie knipoog naar het oorspronkelijke Sonic design van de film, dat inmiddels gelukkig is aangepast.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.