4gamers.be

DOOM: ANNIHILATION op weg naar Netflix

Door Jay, 24-12-2019 10:12, bron: https://www.resetera.com/threads/netflix-starts-streaming-the-latest-doom-movie-doom-annihilation-on-wednesday-december-25th.161014/

DOOM: ANNIHILATION, de nieuwe DOOM-film die begin oktober stilletjes werd gelanceerd, verschijnt morgen, op 25 december, via Netflix. Voorlopig lijkt de film wel niet in alle regio's beschikbaar te zullen zijn, dus het valt nog af te wachten of ook wij de film voorgeschoteld krijgen. Wat nu niet is, kan later natuurlijk wel nog komen.

Krijgen wij de film nog niet via Netflix, dan is dat vermoedelijk ook niet echt een gemis. De film heeft namelijk een groot B-filmgehalte en de makers van de games hadden al laten weten dat ze geenszins betrokken zijn bij de filmproductie. Nu goed, B-film of niet, het is toch een goed excuus om weer eens een zak lekkere chips open te trekken.

De film volgt een groep space marines die gevolg geven aan een noodoproep  van op een basis op een van de manen van Mars. Daar ontdekken ze al snel dat de basis aangevallen werd door demonische wezens die de hel op aarde willen realiseren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.