4gamers.be

Void Bastards op weg naar PS4

Door Jay, 02-01-2020 10:04

Void Bastards, dat eerder al voor pc en Xbox One verscheen, komt zo goed als zeker naar PS4. Een officiƫle bevestiging is er nog niet, maar de PS4-versie kreeg wel al een Europese rating en dat zegt doorgaans genoeg.

Void Bastards is een strategy-shooter waarin je tactisch het ene na het andere ruimteschip tracht te veroveren. De game combineert first-persoon shooting met tactische elementen, terwijl ook wat roguelite van de partij is. Verder vallen de cel shaded graphics op.

Void Bastards is trouwens een game van Blue Manchu en Jonathan Chey, die we kennen als een van de oprichters van Irrational Games.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.