4gamers.be

Uncharted film verliest nog maar eens regisseur

Door Jay, 02-01-2020 10:11, bron: https://deadline.com/2019/12/uncharted-travis-knight-exits-movie-tom-holland-mark-wahlberg-1202818615/

De Uncharted film, die een hele tijd geleden al werd aangekondigd en waar in 2019 eindelijk weer wat schot in leek te komen, is nog maar eens zijn regisseur kwijt, de zoveelste al. Travis Knight, die we kennen van Bumblebee en Kubo and the Two Strings, en die nog maar in oktober 2019 was aangesteld als regisseur, zou noodgedwongen moeten afzien van het project omwille van de agenda van hoofdrolspeler Tom Holland.

Holland zal het namelijk erg druk hebben met het opnieuw vertolken van Spider-Man en door die drukke agenda moet de planning van de Uncharted film aangepast worden. De productie, die normaal begin dit jaar van start zou gaan, wordt daardoor uitgesteld en dat maakt dat Travis Knight niet langer aan boord kan blijven als regisseur.

Het aantal regisseurs dat al aan de Uncharted film gekoppeld werd, kan inmiddels niet meer op één hand geteld worden en nu moet men dus weer op zoek naar een nieuwe. Wie dat zal worden, is voorlopig nog niet bekend.

De Uncharted film is een prequel met Tom Holland, zoals gezegd bekend als Spider-Man, in de rol van jonge Nathan Drake. Mark Wahlberg, de acteur die in 2010 nog aan het project werd gekoppeld om Nathan Drake te vertolken, zou Sully spelen.


(niet officieel)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.