4gamers.be

Demo gelanceerd van Wanking Simulator

Door Jay, 04-01-2020 00:00

Wanking Simulator werd vorig jaar aangekondigd en zou normaal ook nog in 2019 verschijnen, maar dat is er niet van gekomen. Een release dit jaar lijkt er echter wel in te zitten en tot dan kunnen we het alvast stellen met een demo die gelanceerd is via Steam.

Wanking Simulator belooft de ultieme wanking experience, maar of het die belofte ook waar kan maken, valt nog af te wachten. In het spel ga je aan de slag als Winston Gay, die in een stadje genaamd Gay Bay alles kort en klein wil slaan, om vervolgens over alle destructie heen te masturberen om zo punten te verzamelen. O ja, en blijkbaar zit ook de politie achter je aan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.