4gamers.be

Ni no Kuni film verschijnt deze maand via Netflix

Door Jay, 06-01-2020 09:50

De Ni no Kuni film, die in augustus 2019 in Japan verscheen, krijgt deze maand, op 16 januari, een internationale release via Netflix. In Japan was de film niet meteen een succes, dus zo'n snelle release via Netflix is vermoedelijk bedoeld om er alsnog wat aan te verdienen.

De Ni no Kuni film betreft een samenwerking tussen Warner Bros. Japan en Level-5. Yoshiyuki Momose was regisseur van dienst en Akihiro Hino verzorgde de screenplay, terwijl Joe Hisaishi verantwoordelijk was voor de soundtrack. OLM, dat we kennen van Pokémon, Yo-Kai Watch en Zoids Wild), deed de animatie van de film.

De film draait rond Yū en zijn beste vriend Haru en jeugdvriendin Kotona. De drie reizen heen en weer tussen de echte wereld en Ni no Kuni. Wanneer het leven van Kotona in gevaar komt, moeten ze de "ultieme keuze" maken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.