4gamers.be

Cyberpunk 2077 action figures op komst

Door Jay, 06-01-2020 10:31

Komende lente komt McFarlane Toys op de proppen met Cyberpunk 2077 action figures. Een concrete releasedatum is nog niet bekend, maar vermoedelijk verschijnen de poppetjes op tijd voor de release van de game op 15 april.

In totaal worden 4 action figures gelanceerd, waarvan 3 van Johnny Silverhand, het personage van Keanu Reeves, en één van V, de hoofdrolspeler. Van V gaat het om de generische, mannelijke versie die CD Projekt RED zelf gebruikt ter promotie van de game, maar in het spel zelf zullen speler zelf het geslacht en uiterlijk van hun personage kunnen kiezen.

De action figures zullen verkocht worden via GameStop en Walmart. In hoeverre ze ook bij ons beschikbaar zullen zijn, valt nog af te wachten. Ook over prijskaartjes is nog niets bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.