4gamers.be

Volgende Call of Duty zal geen jetpacks bevatten

Door Jay, 06-01-2020 10:49, bron: https://charlieintel.com/vahn-says-next-call-of-duty-wont-have-jet-packs-says-he-still-has-ptsd-from-fan-reaction/58737/?amp&__twitter_impression=true

David Vonderhaar, een van de grote namen achter de Call of Duty: Black Ops games, heeft bevestigd dat de volgende Call of Duty game geen jetpacks zal bevatten. Naar eigen zeggen heeft hij nog steeds af te rekenen met een posttraumatische stressstoornis na de (negatieve) reacties van fans op jetpacks in Black Ops 3.

Dat de nieuwe Call of Duty geen jetpacks zal bevatten, is interessant om weten want op die manier krijgen we weer een hint naar de aard van de nieuwe game.

Op basis van redelijk betrouwbare bronnen zou de Call of Duty van 2020 een reboot zijn van Black Ops, al is men nog niet helemaal zeker over de naam. Zowel Black Ops als Black Ops V circuleren als ondertitel. Hoe dan ook zou de game zich afspelen tijdens de Koude Oorlog en zich uitstrekken over meer dan 40 jaar, inclusief de Vietnamese en Koreaanse oorlog. Voorts zou de nieuwe game nog grimmiger en gruwelijker zijn dan Call of Duty: Modern Warfare van 2019, dat op zich al een hardere weergave wilde zijn van oorlogsvoering.

Geen jetpacks past dus perfect in het plaatje dat we tot nu toe hebben van de nieuwe Call of Duty, maar op een officiƫle onthulling is het hoe dan ook nog wel even wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.