4gamers.be

"Dit jaar nieuw, verbeterd Nintendo Switch model"

Door Jay, 07-01-2020 10:14, bron: https://www.digitimes.com/news/a20200106PD206.html

Bij DigiTimes, waar ze het de ene keer eens wel en de andere keer eens niet bij het rechte eind hebben, melden ze dat Nintendo in het eerste kwartaal van dit jaar begint met de massaproductie van een nieuw Nintendo Switch model. De nieuwe versie zou dan midden 2020 gelanceerd worden en is bedoeld om de levenscyclus van de console te verlengen.

Het nieuwe Switch model zou een verbetering zijn tegenover de huidige modellen, met een betere CPU en een behuizing van een magnesiumlegering in plaats van plastic.

De berichtgeving van DigiTimes ligt in de lijn van berichten die eerder al waren opgedoken over toekomstplannen van Nintendo voor de Nintendo Switch, dus de kans is reëel dat er inderdaad nog een nieuw, verbeterde model wordt gelanceerd. Op een officiële aankondiging is het echter nog wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.