4gamers.be

AMD blundert met tonen van achterkant Xbox Series X

Door Jay, 07-01-2020 10:36

AMD levert de CPU en GPU voor de Xbox Series X en dat werd tijdens een presentatie van AMD op CES 2020 nog eens in de verf gezet. Daarbij werd de Xbox Series X ook nog eens in beeld gebracht en voor het eerst kregen we ook de achterkant van de console te zien, inclusief aansluitingen als HDMI, USB-C en meer. Helaas blijkt het om een blunder van AMD te gaan.

Voor de presentatie maakte AMD gebruik van een onofficiƫle render van de Xbox Series X die online tegen betaling te koop is via een database van 3D assets. Microsoft liet dan ook al redelijk snel weten dat de achterkant die getoond werd niet representatief is voor het feitelijke design of de features van de Xbox Series X. De achterkant die getoond werd door AMD, is met andere woorden niet de echte. Oeps. Hoe die achterkant er dan wel uitziet, zal de toekomst nog moeten uitwijzen.

De achterkant van de Xbox Series X zoals die getoond werd door AMD

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.