4gamers.be

Rapnummer ter promotie van nieuwe Monster Energy Supercross game

Door Jay, 08-01-2020 10:17

Op 4 februari verschijnt Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 voor pc, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en Google Stadia. Hoog tijd dus om de marketingmachine een versnelling hoger te schakelen en dat doet Milestone met onderstaand rapnummer van Supercross-atleet en rapper Adam Enticknap, ook bekend als 7deucedeuce.

De muziekvideo van het nummer "Be One of Us" werd op locatie in Californië geschoten en mixt zowel digitale als levensechte actie op het circuit.  "Be One of Us" kent ook cameo’s van populaire YouTubers uit de Supercross videogaming community.

In het persbericht dat we toegestuurd kregen was er alvast geen gebrek aan superlatieven om zowel de game als het rapnummer te beschrijven, maar oordeel vooral zelf.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.