4gamers.be

Mobile Final Fantasy XV MMO in ontwikkeling

Door Jay, 08-01-2020 10:27, bron: https://www.resetera.com/threads/new-mobile-final-fantasy-xv-mmo-in-development.163555/

Square Enix werkt aan een mobile Final Fantasy XV MMO. Eigenlijk werd de game in kwestie in 2017 al aangekondigd voor de Chinese markt, maar sindsdien is er niets meer over naar buiten gekomen en dat terwijl de game in 2019 had moeten verschijnen. Nu lijkt het project nieuw leven ingeblazen te zijn.

Concreet zou een schaalvergroting voor het project zijn doorgevoerd, waardoor ook een extra studio aan boord is gehaald voor de ontwikkeling. De game wordt nu ontwikkeld door het Koreaanse JSC en het Chinese GAEA. In China wordt de game uitgegeven door Oriental Pearl, maar ook een globale release zou op de planning staan.

De game, waarvoor nog geen naam bekend is, is dus gebaseerd op Final Fantasy XV, maar zou zich wel afspelen in een parallelle wereld. Er wordt nieuwe, originele content geïntroduceerd en zo wordt ook de lore uitgebreid met nieuwe gebieden die toegankelijk zijn en meer.

Over een releasedatum is nog niets bekend. In de eerste helft van dit jaar zou meer info volgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.