4gamers.be

Nieuwe Batman game nog maar eens geteased

Door Jay, 10-01-2020 09:59

Aan teasers voor de nieuwe Batman game van Warner Bros. Montreal geen gebrek, van t-shirts tot geheime boodschappen en meer. Een officiële onthulling is er echter nog niet van gekomen. Of dat deze keer anders zal zijn, valt nog af te wachten, maar feit is dat er dus weer eens een nieuwe teaser online is verschenen.

Op verschillende plaatsen werden delen van een logo verspreid, samen met de boodschap "Capture the Knight". De verschillende onderdelen samenvoegen brengt het logo tevoorschijn. Mogelijk gaat het om het logo van de politie van Gotham City. Eerdere teasers focusten ook al vaak op logo's van verschillende groepen, wat verschillende factions doet vermoeden en waarbij al bleek dat de Court of Owls mogelijk een belangrijke rol zal spelen.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.