4gamers.be

Overleven op een eiland in ... Hand Simulator

Door Jay, 11-01-2020 00:00

Op een eiland overleven is op zich al moeilijk genoeg wanneer de middelen schaars zijn en overal gevaarlijke dieren zitten. In Hand Simulator: Survival is dat echter niet het grootste probleem. In deze game zijn immers je eigen handen de grootste vijand.

Waar andere games je één toets laten indrukken om pakweg een kokosnoot open te kraken, moet je je in Hand Simulator: Survival haast in bochten wringen om je handen de juiste handelingen te laten uitvoeren. Je arm uitsteken, je pols correct draaien en vervolgens je individuele vingers aan het werk zetten gebeurt allemaal met verschillende muisbewegingen en -klikken, terwijl je ook nog eens meerdere knoppen van je keyboard moet indrukken.

Op die manier wordt voedsel vinden, een huisje bouwen en agressieve dieren verschalken natuurlijk knap lastig, maar omdat het uiteindelijk een spel blijft, zorgt het op deze manier ook wel voor de nodige hilariteit, zeker wanneer je met meerdere spelers aan de slag gaat en iedereen de ene na de andere blunder begaat omdat die verdomde handen zo moeilijk te controleren zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.