4gamers.be

Stem nu voor de 4Gamers Game of the Year 2019!

Door Jay, 14-01-2020 15:17

4Gamers presenteert de Game of the Year-verkiezing, powered by LG. We gaan op zoek naar jullie favoriete games van 2019 en bepalen voor eens en voor altijd welke game vorig jaar het meeste indruk op jullie heeft gemaakt.

Je kan je stem achterlaten in verschillende categorie├źn, maar je bent niet verplicht om dat voor elke categorie te doen. Ken je de games niet of speel je een bepaald genre niet, dan is het geen enkel probleem om die categorie over te slaan.

Je stemt trouwens ook niet zomaar. Uit de verschillende deelnemers worden enkele winnaars gekozen, die aan de haal gaan met een van onze geweldige prijzen.

Haal dus je herinneringen aan het voorbije gamejaar maar boven, kijk kritisch naar alle games die je gespeeld hebt en vertel ons welke titel volgens jou aan de haal mag met de award van Game of the Year 2019.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.