4gamers.be

Cyberpunk 2077 uitgesteld naar september

Door Jay, 17-01-2020 09:49

Nadat eerder al Final Fantasy VII Remake en Marvel's Avengers werden uitgesteld, volgt nu weer een grote titel die zijn oorspronkelijk geplande releasedatum niet zal halen. Cyberpunk 2077 zou aanvankelijk in april verschijnen, maar dat feestje gaat niet door. De release is uitgesteld naar 17 september.

De reden voor het uitstel is wat je verwacht: CD Projekt RED heeft meer tijd nodig om de wereld van Cyberpunk 2077 nog een niveautje hoger te tillen.

Het uitstel van Cyberpunk 2077 heeft ook gevolgen voor de multiplayercomponent, dat na de release als een soort standalone onderdeel zou volgen, maar waar verder nog niet veel over bekend is. Die multiplayergame zou omwille van het uitstel van Cyberpunk 2077 niet meer voor 2022 verschijnen, aldus CD Projekt RED.

Wie trouwens had gedacht dat dit uitstel betekent dat er geen "crunch time" zou zijn voor de game, heeft het mis. CD Projekt RED heeft laten weten dat ontwikkelaars wel degelijk stevige (over)uren zullen moeten kloppen om de game op tijd af te krijgen, maar men heeft naar eigen zeggen maatregelen getroffen om te voorkomen dat het uit de hand loopt en ontwikkelaars zouden bezwijken onder de werkdruk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.