4gamers.be

"Dit jaar nieuwe PlayStation VR headset"

Door Jay, 21-01-2020 11:47, bron: https://www.resetera.com/threads/vr-education-sony-to-release-a-new-version-of-the-psvr-headset-this-year.165817/

VR Education, een technologiebedrijf dat focust op educatieve trainingen in virtual reality, heeft wat van zijn toekomstplannen voor 2020 uit de doeken gedaan. Interessant is dat daarbij vermeld werd dat Sony dit jaar niet alleen met de PlayStation 5 maar ook met een nieuwe PlayStation VR headset op de proppen komt, en dat VR Education die nieuwe headset zal ondersteunen met zijn reeds bestaande software.

Natuurlijk is dit nog geen officiële bevestiging dat er een nieuwe PlayStation VR headset komt, maar doorgaans weten dergelijke bedrijven net iets meer en dus is de kans reëel dat er inderdaad een nieuwe PlayStation VR headset komt, al is het niet uitgesloten dat het om speculatie of een verkeerde interpretatie van VR Education zelf gaat.

Hoe dan ook lijkt een nieuwe PlayStation VR headset niet onlogisch met de komst van de PS5. Virtual reality blijft stappen voorwaarts zetten en Sony zal zijn VR-aanbod ongetwijfeld willen uitbreiden met verbeterde hardware, alleen is de vraag wanneer precies en wat we dan mogen verwachten. Mogelijk komt Sony wat dat betreft snel met antwoorden, want eind dit jaar al wordt de PS5 gelanceerd. Laten we ook niet vergeten dat enkele maanden geleden al een patent opdook ook voor PlayStation VR2.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.