4gamers.be

Daybreak zet in op drie unieke studio's

Door Jay, 22-01-2020 10:51

Daybreak heeft een nieuwe structuur voor het bedrijf voorgesteld. Daarbij worden drie aparte, zogenaamde franchise studio's geïntroduceerd. De bedoeling is dat elk van deze studio's een geheel eigen identiteit kan ontwikkelen, met een eigen focus qua projecten.

Om te beginnen is er Dimensional Ink Games, dat achter DC Universe Online zit. Die game zal door de studio verder ondersteund worden, terwijl er ook wordt gewerkt aan een nieuwe "high-profile action-MMO".

Darkpaw Games vervolgens focust op EverQuest. De studio zal het avontuur van EverQuest en EverQuest II verder uitbreiden, terwijl ook wordt gewerkt aan een nieuw deel in de reeks.

Rogue Planet Games tot slot zit achter PlanetSide en PlanetSide 2, en zal zich nu bezighouden met het ontwikkelen van een nieuwe shooter.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.