4gamers.be

Half-Life games gratis in aanloop naar release van Alyx

Door Jay, 22-01-2020 10:59

In maart ergens verschijnt Half-Life: Alyx, waarmee na ruim 10 jaar nog eens een nieuwe Half-Life game van Valve verschijnt, zij het dan niet in de vorm van Half-Life 3 maar wel als een VR-prequel op Half-Life 2. In aanloop naar die release stelt Valve alle Half-Life games gratis beschikbaar via Steam.

Volgens Valve is het geen overbodige luxe om de eerdere Half-Life games te hebben gespeeld om ten volle te kunnen genieten van Half-Life: Alyx, en door de games gratis beschikbaar te stellen, geeft men iedereen de kans om "mee" te zijn met de personages, het verhaal etc. Alyx speelt zich af voor de gebeurtenissen van Half-Life 2, maar veel verhaalelementen en personages worden gedeeld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.