4gamers.be

Nioh 2 dropt story trailer en DLC-info

Door Jay, 23-01-2020 15:19

Team Ninja heeft een nieuwe trailer gelost van Nioh 2. Daarin wordt gefocust op het verhaal, dat zich afspeelt in het jaar 1555 in een door oorlog verscheurd feodaal Japan.

De speler gaat aan de slag als Hideyoshi, half mens en half "yokai". Op een dag verlies je de controle over je innerlijke yokai, maar dankzij een handelaar geraak je aan een Spirit Stone waardoor je weer kan communiceren van je yokai.

Doordat je weer controle hebt over de innerlijke demoon die in je zit, kan je weer yokai opjagen die de Mino provincie kwellen. Samen met je innerlijke yokai ga je op zoek naar meer Spirit Stones.

Al snel echter ontdek je dat ook iemand anders op zoek is naar Spirit Stones en je wordt aangevallen, waarna je gered wordt door een vrouwelijke jager genaamd Mumyo. Uiteindelijk beland je in dienst van  Oda Nobunaga in de Owari provincie, waar je het zal moeten opnemen tegen demonische krachten die op zoek zijn naar de resterende Spirit Stones.

Verder werd wat info over de DLC voor Nioh 2 gedeeld. Er staan drie DLC-releases op de planning, telkens met een focus op een verhaallijn die zich voor de gebeurtenissen van de hoofdgame afspeelt. Volgens Team Ninja mogen we ons aan vele uren extra gameplay verwachten met hoofd- en zijmissies, nieuwe wapens, personages en meer.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.